I just had sex

lyssnar på den skriver ju nästan jämt låt texter där uppe hee
konstig vecka ÅHJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
men ja får väl se hur allt blir. lite känsloigt och jag gjorde ju bort mig så sjukt enormt mycket igår kväll. suck om man kunde tänka INNAN man sa något.
men ah nu är det som det är imorgon skulle det var en månad.. va luite det känns. men ahjo. kan inte hinda mig själv att skriva det jag inte vill att han ska veta heller. åhhhhhhhh känns som jag bara fäörstör detta just nu. men skit samma orkar inte . nyss städat hela huset nu blir det tacos och önska att jag satt på en buss till KIL. hejdå

måndagen efter

konstig natt men ändå underbar. shit fattade inte va jobbigt det verkligen skulle vara.

all i really wanna do is baby be friends with you - B.Dylan

Bob Dylan – All I Really Want To Do
underbart att anna sov här somna väldigt lätt faktiskt, vet inte om jag vill dricka idag , eller jag vill men är rädd för konsekvenserna...vad som kommer hända under kvällen. men ah...J skulle ju egentligen med idag, känns så tomt så jag vet inte vad...igår kväll skrev jag ett sms till Johan som jag visste skulle vara med john att jag ville att han skulle ta hand om John men att han inte skulle säga till J att jag skrev det precis när jag skulle trycka skicka så radera jag allt och ångrade mig i sista sekund. vill inte verka galen men är så orolig för han. om han ändå  visste hur mycket han betyder. men skitsamma blicka frammåt vare jag .
all week long am a real nobody
I'm gonna get drunk and be sombody.

too young to be wise.

så nu har jag städat mitt rum hittat massa av johns grejer.. nu ska jag snart åka ner och hämta annis så hon kan sova med mig! kul att john ringer utan flit i fickan förmodligen och jag hör hur han pratar gött ont de gjorde. och hans sms snälla som om det inte redan gör ont. men smällar man får ta. nu ska jag försöka så gott de går att se framåt kan inte ångra allt som hänt, gjort är gjort kan bara ändra det som kommer ske. YES. nu ska jag åka och stressa på annagos tror jag. hon ska få hjälpa mig med marsvin buren (städa alltså) hehehe
OCH just det. om någon undrar något eller inte fattar vad jag skriver om är det bara att fråga om jag inte vill prata om det säger jag det bara :)

erase me

memories they soon delete
Gosiga johanna kom hem till mig idag väldigt glad för det ♥ fick mig en del skratt !! vi backa tiden till 2008/2009 och va ute med hästarna en sväng. hade väldigt trevligt :)
sen va det inte lika kul igen men nu går det lite bättre igen. ANNA DANIELSSON SVARA PÅ DIN TELEFON BITCH!!!!!! puss hjärtat.
nu har jag duschat och ska fixa iordning mig lite inför imorgon. drar på parteyyy ändå och super skallen av mig och hoppas det hjälper, en killle som stod mig väldigt nära bara några dagar sen har lärt mig att det är så man gör. hahaha ...flåt jag är helt utmattad bara.
nej men så får det bli. orkar inte ..
jag vill helst inte sova själv så om någon utan snopp läser och vill sova med moí så bara ring.

hej och hå

jao livet är inte bra på något sätt o vis just nu,  men idag känns det pyttelite bättre , att vi prata igår är väl anledningen till det tror jag . gud jag saknar honom som vet inte vad. vet inte vad jag ska göra ... men ah tack johanna anna och alex för ni är så gulliga vänner och hör av er! det sista jag vill är att vara själv.
jag låter kanske egoistisk här på bloggen , det är det sista jag är det som gör mig allra mest ledsen är att jag bröt hans förtroende svek han . det är det värsta. det här är värre än båda turkiet och F berättelserna just för att det är jag som gjort fel. jag vill inte såra . men nu gjorde jag det och då är det såhär man får må. jag vill inte att någon tycker synd om mig eller så. för det är jag själv som satt mig här, sen att folk stöttar och gör så jag slipper va själv är väldigt snällt! men har aldrig mått så fyskiskt dåligt av att vara ledsen förut, jag skakar, gråter hostar och spyr tillochmed har ont i magen konstant. satt ute igår i säkert en timme på kvällen orkade inte gå in. orkade inte röra mig. frös inte . bara fanns men ändå inte....aja skitsamma men jag har ingen att bräetta alla dessa känslor för så jag skriver av mig istället . i min personliga dagbok. som vem som vill får läsa men just nu bryr jag mig inte . då slipper ni iallafall fråga.

vet inte om jag orkar gå på festen i helgen . får se. vill egentligen ine supa nu. eller så är det det ända jag vill. eller nej det är att vara med han.

aja herra

all by my self

ligger och gråter som jag gjort hela dagen. det gor så ont när allt äntligen löste sig faaaaaaaaaaaaaan saknar ord ... och att han skrev gjorde inte saken bättre och det lilla hoppet som väcktes när han skrev att han saknar mig redan, fast nu inser jag att det betydde visst att det är föralltid slut . tror aldrig jag kommer hitta en kille som han igen. orkar inte riktigt leva utan han jag fungerar inte utan han allt känns så himla värdelöst nu. fan önskar jag kunde vrida tillbaka tiden några månader, eller kanske år? eller jag vet inte ingen har någonsin fått mig att gråta så mycket men ingen har heller fått mig så lycklig heller.....jag saknar dig J.

fan.

japp nu är det slut efter knappt en månad. fast egentligen nästan ett år. första natten 2011 jag sov själv.

det tog slut pågrund av mig mitt fel, jag var bara så rädd att förlora honom. men nu sa jag sanningen och förlorade honom ändå. och även om det gör hur ont i mig som helst så måste jag nog säga att det nog är sista gången det var vi...enda jag kan säga till honom är förlåt och att jag älskar dig verkligen.

jag har gjort så fel och jag kan inte förlåt mig själv ens så vet inte varför han skulle kunna. men någon dag hoppas jag jag får hålla mina armar runt honom igen. om jag så måste vänta i flera år.

Jag gillar dig inte trots du är som du är, utan för du är som du är. ♥ Glöm aldrig det john.

så fick hon som hon ville tillsist. innan norgeresan vare ja...

orkar inte kolla facebook. orkar knappt ha telefon. vet inte hur jag ska överleva allahjärtansdag.
allt jag gjorde gjorde jag för jag inte villa mista dig.
Jag älskar dig

MVH
Lina Dunder.

tisdagen den 5veckan .

suck...trött jag blir. varför ska det bli såhär...aja sover själv inatt första gången på en månad.

RSS 2.0