hm

va mycket jag inte förstår just nu. skulle vilja prata med någon och berätta allt allt allt. men vet inte riktigt vem det skulle vara. alltså jag förstår inte vad som är så skönt med att vara singel? speciellt inte när man i princip har ett förhållande fast utan att kalla varandra pojkvän flickvän?
förstår verklien inte..
om jag kunde skulle jag släppa allt , riskera allt och glömma om det gick som jag tror. men jag kan inte. jag är fast som någon jävla kluddklump. jag är helt enkelt kär.
...känner själv att jag stannar upp när jag skriver det. jag vill inte vara det, inte nu, inte i denna personen, jag ..det går inte. vad jag än gör nu kommer jag såra mig själv. så . vad gör man då? vart är kompisen som ska köpa med godis ha filmkväll hela natten och krama mig o berätta exakt vad jag ska göra o stötta mig igen hela kärleksproceduren? bra fråga. antar att jag alltid blir ensam i slutet trots allt. haha.

jag är kär.

känns konstig , jag sitter liksom o hoppas att jag ljuger för mig själv. men det gör jag inte. jag är nog verkligen det. oherregud. lina dunder. inte konstigt allt är som det är.

nej nu måste jag nog tänka ut va jag ska göra med denna röra.

godnatt

halloween

jao, blev att åka till John i fredags ändå. först bara lite hemma mys med andreas tobias pao johan, sen åkte dom runt 12? typ, vi gick o la oss. nästan somnat så har ja något utanför frågar john o så va det hedlund erik, åkerman o 2 till. så på med kläder igen o iväg med dom. drack o hade kul blev lite trött på slute jao. kom hem 5 ungefär tror ja. sen log i sängen typ hela dagen.
sen buss till stan där mamma var. åkte hem provåkte epan, sen in o göra iordning mig fort som f..n sen ner till reine. därifrån åkte vi till norenberg o drack o hade trevlit! dansen med ida var väl det bästa på kvällen. heh
sen kom reine o sa att ja skulle med på efterfest i  molkom så blev det. (NOOT) han somna direkt i palms soffa så ja o palm satt o prata o dansa lite sen blev han så trött så då la vi oss i kolla paronormal activity, båda somna rätt fort sen vakna jag vid 8 o gick till ulle o morgan o har luggit o vilat där resten av dagen!

men skön helg trots allt. haha gjorde nog upp lite dumma planer med emma då men asch da :)

nu ska jag höra med johanna om hon ska med ner till molkom o köpa chivs o ha film kväll.

puss

mina sötnosar!


cpn. haha kommer  verligen aldrig glömma denna kväll!



åh, halloween typ löst sig också gr8!

puss

fredag

men åh dåligt humör nu. va as glad innan. haha..skulle ha en tråkig hela kvällen sen så blev jag lurad att få komma till kil blev jätte glad sen skoja någon bara. suuuuuuuuuuuuuuuuuuuck. va ska jag nu göra jag som packat och allt . ???

aja halloween imorgon, har inte en aning va jag ska göra...suck på livet nu. allt känndes så bra för en halvtimme sen....jiontfrgitmbvdfaklvgunbhgb nfkdlfmvihglkvmhjigklbvdk,

menmen ska slänga min jacka i tvätt och sen lägga ig o äta chips tror jaa :)
vart en lugn dag med linnea i skolan annars ;p me like hon.

imorgon kommer epan hit också !! :D

haha fan va cpe. nu blev jag glad igen. förmodligen mensen som spökar haha

puss

yippiekajey MF

heheh, helt Gr8 night i Forshaga igår! Linnea sara och jag sen massa andra (mestadels 96or?!!) haha en jätte fin 96a hitta jag :) sa det till han med hehe

Linnea som var så rädd för att inte hinna bli full på 8 cider lyckades ganska bra ändå ;) med lite hjälp av min sprit ;p själv så shotta jag mest och tre cider bara. gilla rinte cider sådär värst.. bacardi breezer watermelon all night haha. odräglig blev linnea iaf så blev vi hämtade av niclas och hemöver. han släppte av oss vid 240n för jag tyckte linnea behövde ölite luft haha. enormt drygt att gå med henne!! haha. lägger upp lite bilder sen ;)

sara och jag hade kul åt henne iallfall ;D hehe
-Grejen är den x1000000

lite små bakis idag alltså... :S men äcsh på igen ikväll ;) men först hockey med pappa och kicki !

men snälla vänner, säg inte Grejen är till mig för då kommer jag spy på er!
haha

seya. kIss




WeekEND

yes!

fredag igår var väl helt okej, slutade 12, åkte hem och vilade lite. sen kom Harald och Tim och hämta mig så bar det hem till tim på fin middag minnsan, sen hem till Haralds nya lägenhet och städa och fixa iordning. damsög och grejer duktig som jag var :) sen stack han och sola så jag och tim satt och "chilla" haha. sen hem te tim så han fick duscha sen te Olsson och hälsa på, sen kom jesper och så gick vi över te Harald och Ida tror jag hon hette var det ett tag sen hem och sov.

Lördag idag så vakna hos tim och stack till molkom och köpte rostbröd hem och åt frukost sen bara luggit och vilat hela dagen! myst med bruno osv.
sen ikväll har ju tydligen Maja fest. (i didint know) alla mina vänner ska ju dit också. lite tråkigt haha har inte så mycket att göra och känns lite konstig faktiskt. att alla ska dit men inte jag. men alltså förstår ju eftersom hon skulle ha liten fest men ändå :) men aja alltid någon som inte blir bjuden och today är det jag. inget att göra åt det :) ska nog ta en lugn kväll tror jag :)


aja pyss!

boys n´ girls

förvirrad till max, just nu känns det som jag går i min egen lilla bubbla och allt annat är liksom så långt borta. som jag är död och kollar ner på allt. så många känslor så många personer. jao.

K Ä R L E K
det är allt jag behöver, allt jag vill ha.

gud. något måste hända. något drastiskt.

jag säger då det. jao.

puss!

HAHAHAHAHAHAHA!!!

-va gjorde ni då?
-vadå? inget ;)
-LINA va gjorde ni??
-vi hade INTE sex.
-sög du av han????
-HAHA nej va troru
-runka du han?
-HAHAHAHAHAHAHAHAHHA va blire
-seriöst, gjorde du de?
-men hahahahahaha va blire för fel
-lina, svara ärligt
-men ingen kommentar
-NE LINA!!!! GJORDE DU DE?!!!!!
-HAHAHAHAHAHAHAHAHA





värd konversation med kristin när man kommer hem :)

my heart goes shalala

ikväll SKA bli en bra lördag bitches :D


nanana!!
och vänta hörde jag hångel med random kille? varför inte. ey jag är öppen för förslag !
vadå Molkoms slampor är vi alla hehe

inte en blek vad jag ska göra men får se kanske blir dimman ;)

PUSSS

RSS 2.0