whatsaaaaa

underbar text. capischhhhhhhhhh

vad kan man kräva egentligen?

av sin pojkvän alltså?
det är så mycket jag vill och förväntar mig att han ska göra och säga och skriva  osv. och om han inte lever upp till mina egna förväntningar blir jag besviken. hm...vad kan kan kräva av dem vad är förmycket begärt vad är lagomt?
är det konstigt om jag vill att han ska skriva gulliga saker till min på fb så alla ser att han är min älskling? eller skriver söta saker i sms under dagarna bara för att.? hm jag vet inte.
och hur ska jag komma över fröken F och allt runt hon? jag kan ju inte hjälpa att hon inte gillar mig. är det konstigt att jag blev lite ledsen när jag såg hon krama min pojkvän mitt framför mina ögon..? jag vet inte. aja strunt samma .
har en bra känsla inför våren ändå.
saknar elin, sara linnea, ida och alex väldigt mycket.
funderar på att ha tjejkvällsmys hemma hos mig någon dag?
vad tycker ni?

skolan

jaru mycket har hänt. verkligen. jag har blivit av med en av vad jag trodde var bästa vänner. och en jätte bra kompis. men dom var ju tydligen inte så bra som jag trodde. tyvärr! men aja livet går vidare. har ju alltif mina riktiga vänner kvar som finns i ur och skur. skulle fortfarande vilja prata med den ena personen men går nog inte förens hennes ilska(?!!) försvunnit.
och imorgon ska jag och prata med klassen också. hm viktigt. aja skriver mer om det när jag har vart där.
nu ska jag gör mig iordning och åka till mitt hjärta!
puss.

jalla bitch

jao sitter hemma precis ätit. gytt...
ska byta kläder och göra mig i ordning och dra till stan och åka med gosiii till kil. har bestämt att jag verkligen ska kasta ut hans gran idag . det finns ju inga barr på knappt. har ju tagit av alla pynter men inte släng ut den än hihi. sen vill jag säga: alltså så jävla FITTARG jag är på fröken förstöra linas liv. suck. jag har inte gjort henne något? eller? ååååååååh. jag är fan bara trevligt mot hon.
aja hoppas hon inte får som hon vill :)
men arrrrra. nu ska jag fixa med djuren och så. vill också säga att det märks att jag red igår! shiiiiiet min ljumskar blir inget vilt ikväll kan jag ju säga. hheheheh3h3h.
hörrrrrrrrrsssssrrrra

heeej

glömt bort bloggen nu. vet inte riktigt vad jag ska säga. allt har ju vänt...men det är bra! skriver mer när jag har tid.

jao

ligger i sängen med en gullig person vi ska ni kolla på film . det har vart en bra start på detta året herra :)

RSS 2.0