söndagar alltså

hur kommer det sig att söndagar är så enormt hemska? ja vet faktiskt inte, men ligger nu i sängen och känner att allt är lite extra jobbigt, ska till skolan imorgon och gå HELT i onödan, det känns helt värdelöst. sen vissa andra saker som vart just nu och ja måste nog gå ut och gå och tänka (L) och fixa låtar på ipoden...aja. Som sagt ligger jag i sängen och känner att ja nog borde gå upp och fönstret är öppet och utanför åker någon maskin av något slag, ska kolla vad...det var en stor traktor med massa balar, där ser man! nej nu ska ja gå ner och äta,
puss

SJUKLING

men herregud! var ju sjuk hela förra veckan, och blev ju aldrig riktigt bra en nu va det tydligen dags igen! matteprov idag och allt. visst många tänker säkert att det är gött att slippa men då måste man ju göra senare och det är hemskt att ha någon sådan och ligga och vänta...men inte så mycket att göra när jag mår total sick! så helgen kommer se väldigt lugn ut kan ja lova. nu ska jag försöka sova
puss

ikea var de ja..

Ja, skulle ju till ikea nu på eftermiddagen men det va ju lättare sagt än gjort. Mamma kommer hem och ropar att vi ska åka nu, så in med hela familjen svensson och iväg bar det. först åkte vi til lantmännen (granngården även kallad) och mamma köpte ridbyxor och djurmat och så vidare in till mitticity och där upp till clasolhsson och handla massa skolsaker till mig och en lampa till stefan, sen så bestämde dom sig för donken jag var dock inte speciellt sugen på fettis mat, men men. Så nu trodde jag minsamm det var ikea som var destinationen men ack så fel jag hade! ut till skåre(!) först och hämta en släpkärra sen ikea och där fanns ju inte allt så jag blev lite smått besviken så nu är jag och plockar iordning på alla småsaker som ska ut ur rummet :) men nu ska jag ringa till fredrik så natti!
puss

nytt rum!

ja så äntligen har dagen jag längtat efter kommit! dagen då jag ska slänga ut alla gamla fula möbler i mitt rum och in med nya fina :) underbart helt klart. är ju hemma för specialidrotten så ska ut och rida nu tänkte jag, efter det så ska jag plocka och sånt i rummet och kolla lite på ikea vad jag ska ha. måste nog plugga med för jag ligger ju bakom något enormt! speciellt matten som det är prov på imorgon och jag kan inget för jag har inte ens gjort halva kapitlet ;$ men det löser sig! (: sen dom där marsvinen alltså...kl.01.30 i natt gick jag och fyllde på derars ganska så stora vatenbehållare så den blev full, men nu kl.10.57 är den slut igen...herregud! aja ensam hemma nu också skönt, så nu ska jag sätta på musik och äta frukost.
puss

funderar...

ja lovade ju att uppdatera så gör det redan nu, kom precis hem från J...vi gjorde kladdis och fixa med blogg osv. me like! så nu ligger ja hemma i sängen och känner att det är ganska så skönt att va ledig imorgon heh, ehm just det...lina fick bensinstopp på vägen hem från johanna ;$ 7gången i rad nu, börjar bli pinsamt alltså. Men en sak; jag gillar inte kvällen för att man tänker så himlans mycket! och mestadels på saker man saknar/ångrar osv. gillar inte det här alltså, så kanske man vart super glad hela dagen också blir det kväll och humöret sjunker som ett ankare. Förstår inte, men men nu ska ringa fredik och se om han är vaken (:
puss

Hos johanniii

HEEEEEJ BLOGGEN mh hihi

haha nej men sådär nu har jag också skaffat blogg tydligen, tvungen pågrund av svenskan så att...sitter hos johanna hon hjälper mig med allt för jag fattar absolut inget av detta! men men nu har jag en iallafall som ja ska försöka uppdatera också :) känner jag kommer bli enormt rik på detta!
puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0