ehm...

jobba idag som vanligt och det börjar bli extremt drygt nu! damn alltså! sen te farmor en sväng och nu är jag hemma, ska snart ringa pappa. jag har tänkt på en grej..fyfan va uppenbart det är vem som kommer bli nyedslucia och fytusan va jag hatart! usch för hon. och va mysig denna natt och MORGON var :) gulletim. på lite bättre humör idag, och imorgon bitti ska ja ju till pappa och christina och rida. men jag skulle försöka att inte klä mig "bösigt" eftersom det kommer folk och tittar på häst men jag vet inte va som ja ska ha på fötterna :O dilemma.nu har inga läderstövlar (alá tävling typ) som passar ;s men aja..får höra med papi. nu orkar ja inte skriva mer. hoppas ni är nöjda ! a haha

pust!

klag på att jag inte skriver :O aja börjar väl igen då haha!!!

jag måste bara få skriva av mig nu, för just nu, idag, denna timmen när jag ligger i min vita soffa med en mamma springades med en damsugare som en galning i mitt rum så mår jag blä! här kommer listan på varför:

* jag har ont i magen
*min familj lagar äcklig mat
*jag glömde ta ett piller igår, fan va bra..
*mitt jobb är drygt
*känns som jag har tappat alla mina vänner
*jag blir bara fetare varje dag, men inte fan gör jag något åt de.
*mitt humör är hemsk pga dom förbannade pillren
*jag vill tröst äta pizza nu
*jag har dåligt samvete för att jag inte rider marie-louise häst
*jag mår illa åt tim för min kropp
*jag känner mig äcklig för jag är så blek
*mår illa av spegeln
*undrar vart min bästa vän har tagit vägen
*jag går iv

ja...jag tycker antagligen jävligt synd om mig själv men strunt samma, ska träffa tim snart han får mig nog på liiite bättre humör :)


mina sötnosar!
mina sötnosar!


RSS 2.0