RUBRIK

jag vill be om ursäkt för senaste dagarna, inte vart mig riktigt. jag tar inte tillbaka något jag skrivit men kanske borde tona ner det lite.

jag gillar er alla så ni vet.



förvirrad...

Igår så hade jag ett utbrott på mina såkallade vänner. var väldigt argt och ledsen just då men min poäng var den samma. men vart ska man ta vägen när alla bara sviker?

jag har inget kvar förutom tim nu längre.

Erik - som vart en av dom viktigaste i mitt liv lämnade mig.
Johanna . samma som erik. pojkvänen breakade oss. ( undra varflr jag inte ville dom skulle försöka igen)
Anna - vi umgicks ett tag men sen helt plötsligt slutade,
Tobias, Gustav, Pontus, Kvarna - :(:( saknar oss.



vad gick fel?
vad gör jag för fel? finns det ingen ensam person som kä'nner lika eller är jag så hemsk så ingen vill ta tid att lkänna mig..


vad ska jag göra, inget blir bättre av att skriva på facebook, bilddagboken osv. inte här heller men detta är min sida. ingen måste läsa. men jag skulle bara vilja ha en fet lång kram av någon, 2 öron som lyssnar, en mun som svarar och skäller och hjälper och 1 mäniska som finns.

vad ska jag göra egentligen.



Crap.

:((((

Detta är tillägnat alla mina såkallade "vänner" nu!

Hur fan tänker ni egentligen? alltså ursäkta men va fan? ni säger att ni visst vill träffas och att vi är vänner och blablabla, men det kallas inte vänner när JAG får höra av mig flera gånger och ni kan typ 95% inte, FINE! men är ni handikappade eller? för ni hör ALDRIG och då menar jag ALDRIG av er till mig minsann!
och det är inget ni måste men då behöver ni inte säga att vi är vänner heller. för det är enormt sårande kan jag tycka.
Och sen vill ni liksom att vi ska vara något "gäng" och låtsats som vi är hur bra vänner som helst! det funkar inte så för mig!!! det gör inte det. det är inte vänner för mig och ni är tydligen inte mina vänner? så besviken faktiskt. sen får ni bli hur upprörda som helst över detta, men jag har så gott som frågat er alla minst en gäng trorja minsann. så NEJ jag tänker inte komma till några myspys middagar längre.


TACK FÖR MIG  och jag är ledsen för detta men jag är bara så ledsen på er. jag tror ni vet vilka ni faktiskt är.



//lina bitch

RSS 2.0