längesen

längsen jag blogga nu igen, men vA ju på älgjakt m.m men nu är ja igång igen.

är hos tim nu, ska sova här. älskar att va här för det är så mysigt! han är i duschen just nu så ja har snott hans dator och sitter i sängen som jag precis bäddat för den såg fördjävlig ut HA HA, så vi lånade en film av lilla åse och hon berätta lite va den handla om oså, pojken i den randiga pjamasen eller va den hette. men ska gå och borsta gaddarna nu :) pussis

jao

sicken kväll, den va bra oså enligt mig vissa bakslag kanske men så ä dä :) efter timfors blev det acksjön på lite wreck48 såklart med grabbarna grus :) dvs tim (L), henkipenki, gp och jesper heh...sen blev det molkom oså ett tag! sen så hem och nu har jag ont i huvuet också men det går nog över! natti :)
pusspåtim

lalala :D

liggger nu i sängen och lyssnar på starstrukk - 3OH!3 loveit. och är allmänt glad för igår va så himla mys :) och ja, vi är tillsammans.  så nu behöver ingen fråga längre :) ikväll blir det party hos elin sötan! men va ska man ha på sig ;o GUD vet verkligen inte...men det löser sig, nu ska jag nog gå upp och äta oså, just det! kolla väldigt hemsk rysare igår, Amusement det är föresten därifrån man har fått den texten på bdb om clownen i rummet hos barnvakten :) se den vetja! men nu ska jag äta :)
puss

värd dag!

jo så idag var ja ju till skolan för ja vadå? 5min snack me lärare -.- men nu är allt klart så nu blir det borta hela nästa vecka :D fiiiitusan va skönt, när jag kom hem så hade syster besök av sin boiifriend så ja gick in och va med lite, dom älskadat! sen lekde jag och AG med marsvinen ;p hehe men nu ska jag städa rummet!
puss

God morgon

FREDAG! :D gud så skönt! nu blir det att äta, sen in i duschen och lite fix m.m sen blir det att åka in till Storstaden och ut till Walthers och gå på lite handledning, pust och stön. Efter blir det hem, fixa och dona med rummet och sånt....men nu blir det frukost (Y)
PUSS


godnatt.

trött jag blir, på att det inte riktigt går som jag vill. när allt är bra så bara måste något annat förstöra. DAMN! men men ... senare på kvällen kom herr tommit och hälsa på en stund, jadä va väl som vanligt, hah. vi kom fram te att jag ska få klippa han på lördag iaf! GREAT. så nu har man pratat i telefon med timplutt jätte länge :) imorgon ska vi tydligen se film med syster och fredrik som nu för tiden är ett par! congrazt ;p men nu blir det sängen och mobilen så PUSS!


  

lordy,lordy,lordy I can´t help it, I like to party!

nu jälvar :D

nu har jag kommit igång här igen känner jag ;p HOHOHO! just nu fått i lilla syster lite smörgås. för jag är ju barnvakt...wunderbar. och jag kunde inte längta mer till imorgon alltså, fitusan!

lilla pluttan <3
lilla pluttan!

uppdatering, ja tack!

okej..inte för så många läser men ska väl uppdatera lite tänkte ja (a) nu sitter jag nämligen i skolan och väntar på geografin ska börja med kära christoffer. mycket kul! torsdag är det ju förövrigt och det är en mycket bra dag för då är imorgon fredag och fredag är en underbar dag! så idag är en bra dag, denna helg kommer mycket hända ja gud ja, imorgon så kommer blir det lek med tim :) :) sen på¨lördag så är det ju partiiiie hos thimmie sen söndag åker man till gunnarskog. men ska försöka uppdatera lite bättre nu ;$ heh
puss!

RSS 2.0